Als mannen ondergoed kon praten, zou ik las vrouw het volgende willen horen: Ik ben katoen, ik ben schoon en voel lekker aan. Ik heb mooie kleuren en patronen. Het heeft geen teddy beren, hartjes of ander kinderlijke figuren erop.

 

Vrouwen ondergoed is ondergoed die onthullend en sexy moet zijn je moet je er lekker bij voelen en het moet je sexy lijf complimenteren. Mannen ondergoed daar in tegen zowel onderbroeken als ook onder hemden moeten harige en zweterige delen weerhouden om je lichaam aan te raken. Dat is gewoon de gouden regel! Een vrouw vind het wel leuk als je haar ondergoed leuk vind, maar laat zij dan ook niet schrikken van jouw ondergoed. Geef haar ook het idee dat je tenminste weet wat een wasmachine is en dat je ook weet hoe je het gebruikt.

 

Trek altijd boxers of briefs aan of die nieuwe die op de markt is de boxer brief, trek gewoon altijd een boxer of brief aan. Boxers zijn zo wie zo leuker bij een normale man die geen 6 pack heeft, maar als je persoonlijk ook van slips houdt is dat natuurlijk ook niet verkeerd. Vervang zowel de boxers als ook de slips regelmatig. Zorg ervoor dat je witte ondertrui niet te zien komt onder je hemd of gewone trui, want dat staat echt slordig. Oksel mouw is vooral mooi bij mannen die gespierd zijn, maar als je een en al plomp bent dan zijn oksel mouw kleren wel echt helemaal geen optie voor jou.

 

Trek altijd ondergoed aan die je goed past, ondergoed die te strak of te groot is is gewoon niet mooi. Vooral als een boxershort te strak is waardoor je buik eroverheen hangt dan ben je zeker van dat je niet op de juiste maat bent. Meet altijd eerst je taille alvorens je een nieuwe onderbroek uitprobeert Als het te strak zit zal je buik uitpuilen en dat is alles behalve sexy. Maar ook een boxer die te strak zit om de dijen zal voor problemen zorgen bij de bloedsomloop.

 

Let altijd op het materiaal van je ondergoed.En als je gaat passen in een winkel doe dat het liefste boven je eigen ondergoed. Ga dat aub niet doen op je huid door je huidige ondergoed uit te trekken, hou rekening mee dat anderen hem ook moeten passen. Vraag altijd naar advies van de verkoper/ster deze kunnen je het beste helpen met het maken van de juiste keuze omdat ze ervoor gespecialiseerd zijn.