Een van de meest schattige kledingstukken die je een baby kunt aandoen, is de zogenaamde onesie. Deze kleding wordt ook wel jumpsuit genoemd en bestaat uit één stoffen geheel. Het mooie van onesies, die voordelig te koop zijn in een babywinkel Breda, is dat ze er niet alleen tof uitzien, maar vaak ook uniseks zijn. De meeste onesies kunnen dus door zowel jongetjes als meisjes gedragen worden. Maar er zijn ook jumpsuits voor baby’s speciaal voor meisjes of jongetjes. In dit artikel hebben we de vrolijkste en tofste onesies voor baby’s, te koop in een kledingwinkel in Breda, op een rijtje gezet. Er zit vast wel een jumpsuit tussen die perfect bij jouw kleintje past!

 

1. Een onesie konijnenpakje

Als je je baby een lieve en zachte uitstraling wilt geven, kun je dat perfect doen met een konijnen onesie. Het leuke van deze jumpsuits is dat ze voorzien zijn van stoere oren op het mutsje. Verder kun je dit type onesies uit een kledingwinkel in Breda zowel voor je zoontje als voor je dochtertje gebruiken. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten!

 

2. De tijger jumpsuit: ideaal voor kleien stoere jongetjes

Heb je een pittige baby, die graag stoer doet? Koop voor je zoontje dan een stoere tijger onesie. Wedden dat andere baby’s, maar ook je (schoon)ouders en vrienden, onder de indruk zullen zijn? Fijn is dat deze onesies voordelig te koop zijn bij een babywinkel in Breda en ze een heerlijk zachte stof hebben.

 

3. Een neutrale onesie zonder opsmuk

Houd je niet zo van tierlantijn en gedoe? Dan kun je natuurlijk ook een zo neutraal mogelijke jumpsuit, bijvoorbeeld in één kleur en zonder opdruk, in een babywinkel in Breda kopen.

 

4. Een drakenpakje onesie valt direct op!

Prachtig is, voor jongetjes maar ook voor meisjes, een onesie in de vorm van een draakje. Op de rug bevinden zich draken vinnen. Misschien is deze variant niet zo heel schattig, maar stoer is deze jumpsuit in elk geval wel.

 

5. Of kies voor een jumpsuit met de naam van je baby erop

In onze top vijf mag een volledig gepersonaliseerde onesie niet ontbreken. Er zijn kledingwinkels waar je een onesie kunt voorzien van de naam van je zoontje of dochtertje. Nog leuker is natuurlijk om er een grappige of lieve foto bij op te drukken!