Als u op zoek bent naar een stoere jongensfiets voor uw zoontje, dan kunt u hier stoppen met zoeken. Met vele verschillende jongensfietsen in onze aanbieding zit er voor iedere jongen wel eentje bij.

 

Jongensfiets 24 inch voor 8 tot 10 jaar

Een 24 inch fiets is het meest geschikt voor jongens van 8 tot 10 jaar. Met alles erop en eraan is uw zoontje helemaal er helemaal klaar voor. Onderweg naar school of gym kan hij zijn tas vastmaken aan de snelbinder, en ’s nachts fietsen is voor onze jongensfietsen ook geen probleem. Iedere jongensfiets bevat namelijk draadloze LED verlichting, zodat hij makkelijk door iedereen opgemerkt kan worden. Het fietsen is nog veiliger dankzij de handrem en de terugtraprem, en als er toch iets mocht gebeuren, dan blijft de onze 24 inch fiets toch nog intact. Dankzij het sterke frame kan onze fiets wel tegen een stootje. Mocht uw zoon toch te groot zijn gegroeid voor de 24 inch fiets, dan hoeft u niet gelijk een nieuwe te kopen. Zowel het stuur als het zadel zijn in hoogte verstelbaar. Mocht de fiets dan toch te klein zijn geworden voor uw zoon, neem dan de 26 inch fiets.
Spirit Alpha Groen jongensfiets 24 inch

Spirit Alpha Groen jongensfiets 24 inch

 

Jongensfiets 26 inch voor 10 tot 12 jaar

De 26 inch fiets is vooral geschikt voor stoere jongens van 10 tot 12 jaar. Het heeft de zelfde veiligheids voorzieningen als de 24 inch fiets, zoals de remmen en het stevige frame. En hetzelfde geld voor de nuttige dingen, zoals de snelbinder en de LED lampjes. Ook deze fiets is aan het zadel en stuur in hoogte verstelbaar. De 26 inch fiets is echter in standaard maten groter dan de 24 inch fiets.

 

Spirit Alpha rood jongensfiets 26 inch

Spirit Alpha rood jongensfiets 26 inch 

 

Jongensfietsen van Spirit Fietsen in legio kleuren en types

Sinds kort is Nederland een mooie nieuwe fietsmerk rijker geworden. Genaamd Spirit Fietsen. Het is een zeer betaalbare fiets. Het merk maakt ook mooie kleurrijke jongensfietsen. De Spirit Fietsen zijn nog ook eens kwalitatief, zodoende kunt u zorgeloos jaren mee fietsen.

 

Extra informatie over Spirit Fietsen. Spirit fietsen is een nieuwe merk fiets die recentelijk in Nederland is doorgevoerd.

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!
Een fout gevonden? Meld het ons.

 

Meer informatie:
Bezoek de website om meer te lezen over het bedrijf: Spirit Fietsen | Laat je door Spirit verrassen.
www.spiritfietsen.nl