We weten allemaal dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is. We weten ook dat er heel veel manieren zijn om een kip te bereiden; braden, bakken, stomen of grillen. Maar het lekkerste wordt uw kip toch echt met de Ubert Kippengrill. Met deze moderne grill worden kippen niet alleen bijzonder smakelijk maar zijn ze ook nog eens gezond! Hoe dat mogelijk is? Ongewenst vet wordt afgevoerd in een aparte lekbak waardoor de kip heerlijk knapperig blijft zonder te vet te zijn. En wilt u meerdere kippen tegelijk grillen? Geen probleem met de Ubert Kippengrill. Of u nu vijf of tien kippen tegelijkertijd wilt grillen, met de Ubert Kippengril is dat allemaal mogelijk.

 

Wij leveren kippengrillen voor grote capaciteiten die voldoen aan de eisen van deze tijd. Onze kippengrillen zijn vervaardigd van RVS en zijn in vele soorten en uitvoeringen verkrijgbaar. De Ubert Kippengrillen zijn standaard uitgevoerd in verschillende emaille-kleuren zodat ze altijd passen binnen uw interieur. Daarnaast levert Food Equip zowel kippengrillen in gas als in elektrische uitvoering. Zijn uw kippen klaar? Dan kunt u deze warm houden in de speciaal daarvoor bestemde warmhoudvitrines.

 

Al onze kippengrillen zijn voorzien van elektrisch aangedreven keramische infraroodstralers. Het grote voordeel hiervan is dat u deze apart van elkaar kunt instellen. De infraroodstralers zijn voorzien van geavanceerde timers en hebben een geheugenfunctie waardoor u exact weet welke kip klaar is voor consumptie.

Wilt u meer informatie over de Ubert Kippengrill? Neem dan eens een kijkje op onze site www.foodequip.nl. Wij adviseren u graag!chicken-583761_960_720