Droomt u er ook van om met het hele gezin rond te touren in een Tesla. Of bent u juist zakelijk gezien op zoek naar een ontzettend veilige en betrouwbare auto? Met veel laadruimte. Die u door de prachtige landschappen rijdt, in de sneeuw, regen of off road? Met de Tesla model Y kan dit allemaal. De all wheel drive zorgt voor een fantastische tractiecontrole en stabiliteit op de weg. Het model is in 3,7 sec van 0 naar 100 km per uur en dus ontzettend snel. Het Tesla model y heeft een topsnelheid van 241 km per uur. De auto beschikt over 7 zitplaatsen, zelfs voor 7 volwassenen heeft de middelgrote SUV voldoende plek en is daarom, door zijn ruimte, de ideale gezinsauto of zakelijke auto als u veel laadruimte nodig heeft. Het interieur van de Tesla model Y is eenvoudig en overzichtelijk. De auto beschikt over een hoge instap. Zeker wanneer u veel op de weg zit is dit erg fijn. Het Tesla model Y is volledig elektrisch.

 

Specificaties Tesla model Y

Tesla model Y heeft een groot volledig glazen dak dat aan alle veiligheidseisen voldoet, waardoor u nog meer dat ruimtelijke gevoel ervaart wanneer u in de auto rijdt. Het model heeft een groot touchscreen en een verhoogde zitpositie en een laag dashboard, waardoor u prima zicht op de weg heeft voor de auto. Ook beschikt de auto over een immersive sound systeem. Het bereik van de Tesla model Y is 505 km op een batterijlading. Wanneer u ‘s nachts de auto oplaadt, is hij de volgende ochtend weer volledig opgeladen. En klaar voor zijn volgende rit! Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 17.000 oplaadpunten waardoor u altijd onderweg wanneer nodig uw Tesla kunt opladen. Wekelijks komen hier nog nieuwe laadpunten bij.

Alle nieuwe Tesla’s worden geleverd met de nieuwste technische snufjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Automatic Emergency Braking. Tesla model Y beschikt over zelfrijdende besturing, waardoor u bijvoorbeeld de auto, automatisch kunt laten voorrijden op een parkeerplaats.

 

Tesla Model Y Leasen

Wist u dat u de Tesla model Y ook kunt leasen. Er zijn daarbij verschillende mogelijkheden zoals zakelijke of private lease. Ook zijn er nog verschillende opties in het model van de Tesla model Y om te leasen. Uiteraard zijn voor het interieur en exterieur veel opties waar u uit kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld leren of stoffen bekleding? En heeft u al nagedacht over de kleur? Wilt u matte lak of juist glanzende lak. Via elektrischeautolease.nl worden de opties en mogelijkheden overzichtelijk aan u uitgelegd. Wilt u een Tesla model Y leasen? Dan vindt u hier alle informatie over deze prachtige auto maar ook over de bijbehorende leasecontracten.