De Rijopleider
Woont u in de omgeving van Enschede, Twente en Hengelo en wilt u graag uw rijbewijs halen, dan zou u eens kunnen kijken op de website van de Rijopleider. Zij bieden kwalitatieve rijlessen aan in deze omgeving. Rijschool Enschede heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het geven van autorijlessen en er is bij deze autorijschool sprake van een hoog slagingspercentage.

 

Rijscholen Enschede

 

Autorijles bij Rijschool Enschede

Het kan best lastig zijn om een goede autorijschool te vinden. Autorijlessen kosten tenslotte best veel geld en tijd. Het nemen van autorijles bij Rijschool Enschede kent de volgende voordelen:
– Een gratis proefles.
– Altijd dezelfde instructeur.
– Rijles in nieuwe auto’s en afrijden gebeurt in dezelfde auto.
– U wordt thuis opgehaald voor de les en ook weer thuis afgezet na de les.
– Autorijles op maat.
– Er is specifieke aandacht voor mensen met faalangst.
– Op maat gemaakte lespakketten mogelijk.
– Hoog slagingspercentage.

 

Rijles op maat

Een rijbewijs halen is voor veel mensen belangrijk. Het is ook fantastisch om zelfstandig met de auto op weg te kunnen. Het is een feit dat sommige mensen hun rijbewijs in korte tijd halen en dat anderen meer lessen nodig hebben om het begeerde rijbewijs te halen. Bij Rijschool Enschede begrijpen ze dit heel goed en daarom bieden zij rijles op maat aan. Dit betekent dat u alleen betaalt voor het aantal lessen dat u nodig hebt om het praktijkexamen te kunnen halen. Om dit te kunnen beoordelen biedt de rijschool een gratis proefles aan. Tijdens deze proefles wordt beoordeeld hoeveel lessen u ongeveer nodig zult hebben tot aan het praktijkexamen en daarna volgt een adviesgesprek. Hoort u bij een beginnende leerling, dat wil zeggen dat u nauwelijks tot geen rijervaring hebt, dan heeft u ongeveer 40 lessen nodig. Bent u een al wat gevorderde leerling, dit houdt in dat u snel leert of al wat lessen hebt gevolgd, dan zou u zo’n 30 lessen nodig hebben. En een ervaren leerling zou aan zo’n 25 rijlessen genoeg moeten hebben.

 

Wanneer u graag wat meer informatie wilt over Rijschool Enschede kunt u op de website een contactformulier invullen of u kunt de rijschool telefonisch benaderen.

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek onze website. De Rijopleider www.derijopleider.nl
Rijschool Hengelo