Jouw vergaderzaal automatisch laten verhuren? Klinkt te mooi om waar te zijn natuurlijk! Echter is het echt mogelijk! Met behulp van de meest recente ontwikkelingen is het mogelijk dat jouw vergaderruimte zichzelf verhuurt. Hoe dat kan? Doordat er veel geautomatiseerd wordt heb jij er zelf gene omkijken meer naar. Met behulp van de online zaalreserveringsoftware is het mogelijk om via jouw eigen website de vergaderruimte te laten huren. Hierbij zie je welke vergaderruimtes er beschikbaar zijn en vanaf welke periodes deze geblokt zijn.

 

Het grote voordeel van de zaalreserveringsoftware is dat alles op één plek wordt verzameld. Hierdoor heb je geen losse Word documenten, Excel bestanden en losse papieren waar informatie op staat. Deze informatie kan je delen met medewerkers of gasten. Afhankelijk van welke informatie zij nodig hebben. Wanneer een gast of een medewerker iets heeft aangepast, is dit te zien door de anderen in het project. Met slechts één druk op de knop wordt er geheel automatisch een offerte, de werklijsten én het draaiboek gemaakt.

 

De vele voordelen van de reserveringssoftware

De reserveringssoftware voor vergaderruimtes heeft vele voordelen. Met deze software krijg jij inzicht in de bezetting van de vergaderzaal. Met behulp van deze agenda zie je wanneer de ruimte geboekt is en welke details er voor deze boeking geldig zijn. De software is ook zeer geschikt voor het reserveren van zalen. Per zaal kan je een maximale capaciteit aangeven en welke faciliteiten er beschikbaar zijn. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een beamer of televisie scherm.

Op basis van de vereisten kan de geïnterneerde een geschikte zaal uitzoeken die bij zijn eisen en wensen past. Op basis van jouw faciliteiten kan je het selectieveld van de reserveringsoftware aanpassen. Daarbij biedt het systeem een duidelijk overzicht waarbij alle zalen automatisch in een online agenda geboekt worden.