Als je een groot fan bent van Radio NL, is een Radio NL playlist een aanrader voor jou. Op deze radiozender draaien ze de beste Nederlandse artiesten van vroeger en nu. Denk aan grote namen zoals Guus Meeuwis, René Froger, Marco Borsato, Wolter Kroes, Gerard Joling en vele anderen. Ook nieuwe en opkomende artiesten binnen de Nederlandse muziek zoals Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, Williyos, Jeffrey Heesen en nog veel meer hoor je op Radio NL. Verwonderlijk is het dan ook niet dat velen van ons naar deze zender luisteren, zowel in de auto als via internet. Dankzij een Radio NL playlist kun je al jouw favoriete nummers nog eens terug beluisteren.

De voordelen van een Radio NL playlist

Er zijn een aantal redenen waarom je naar een bepaalde radiozender luistert. Misschien vind je de programma’s heel leuk, of de Dj’s die het presenteren. Maar het is ook goed mogelijk dat je een zender beluistert omdat de muziek die er gedraaid wordt het beste bij je past. De één houdt van wat meer alternatief en luistert daarom naar 3FM, de ander houdt van pop en top 40 muziek en kiest daarom voor QMusic. Als je van Nederlandse muziek houdt, kom je al snel bij Radio NL uit.

 

Mis je een aflevering of wil je gewoon je favoriete muziek nog een keer opnieuw beluisteren? Het is mogelijk dankzij de Radio NL playlist! Alle liedjes die op een dag gedraaid zijn, vind je terug in deze lijst. Tevens staat de tijd erbij waarop de liedjes gedraaid werden, zodat je eenvoudig je favorieten terug kunt vinden. Het is tevens een goede manier om nieuwe favoriete nummers te ontdekken.

 

Heb je wel eens gehad dat je een nummer op de radio hoorde dat je ontzettend leuk vond, maar je hebt geen idee hoe het nummer heet en van wie het is? Dankzij een Radio NL playlist kun je eenvoudig en snel nummers opzoeken. De tijd waarop deze gedraaid werd staat er altijd bij, zodat je eenvoudig de nummers kunt vinden die je zoekt. Zo ontdek je eindelijk dat ene nummer dat je al de hele dag niet uit je hoofd krijgt! Een Radio NL playlist maakt het mogelijk.