Aanpassen? Hoezo dan? Ja, het is weer eens wat anders maar er wordt toch niks wezenlijks gewijzigd?

 

Nou, dat durven wij met vol vertrouwen tegen te spreken! Een gewone deur kost je namelijk veel meer ruimte. Denk maar aan het openzwaaien ervan, daarmee blokkeert ie mogelijk de weg voor iets of iemand. Bovendien kun je er een ruimte heel gemakkelijk mee in tweeën delen. Kleine feestjes vier je bijvoorbeeld met de schuifdeur dicht, terwijl je hem bij grotere samenkomsten openzet. Zo kun je immers meer gasten kwijt.

 

Ook geef je je woonruimte er een complete metamorfose mee. De uitstraling van je huiskamer of welk vertrek dan ook verandert direct door een trendy schuifdeur te plaatsen.

Alhoewel, trendy? Je mag zelf de stijl ervan bepalen! Zo heb je een schuifdeur met een klassiek en authentiek beslag of juist een modernere variant. Bij Loftdeur kun je eenvoudig je deur en je interieur op elkaar aanpassen!

 

Welk systeem heb ik nodig?

Ook dat hangt af van jouw smaak en wat voor jouw woning het handigste is. Zo is de lengte van de rail afhankelijk van de breedte van je deur. Ook kun je nog eens kiezen of je al dan niet een softclose systeem wilt, waarmee de deur nooit hard dicht kan klappen. Daarnaast is het een optie om voor een zogeheten ‘2e deur pakket’ te kiezen, waarmee je twee deuren aan één rail kunt ophangen!

 

Je keuze valt of staat ook met de vraag of je je deurbeslag wilt kunnen zien of niet. Door het ‘bovenop’ pakket te kiezen, worden de hangers aan de smalle bovenkant van de deur bevestigd. Met een standaard systeem zitten de stalen montage onderdelen juist horizontaal over de platte kant van je deur.

 

Over die deur gesproken, die kun je ook bij Loftdeur.nl bestellen! Of maak je die liever zelf? Dat kan natuurlijk ook, als je over het vereiste vakmanschap beschikt. Het resultaat is van te gek – als een deur!

 

Bekijk alle schuifdeursystemen bij Loftdeur en maak je keuze.