Iedere man droomt natuurlijk van een super luxe auto. Helaas kost dit een hele boel centjes en een groot deel van Nederland kan zich dit niet veroorloven. Maar wist je al dat er ontzettend veel accessoires zijn die jouw huidige auto omtoveren tot een luxe model? In deze blog geven wij 5 tips die jouw auto een luxe uitstraling geven, waardoor jouw auto weer als nieuw voelt. Lees snel verder. 

 

Luxe radio

Om te beginnen is een luxe, goed werkende radio met navigatiesysteem een must als je jouw auto luxer wilt maken. Deze radio’s zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten, maar als je voor een echte luxe uitstraling wilt gaan raden wij een 2 din autoradio aan. Op deze manier krijg je een mooi schermpje in je auto, waarmee je in de meeste gevallen ook kunt navigeren en gebruik kunt maken van CarPlay. Super tof toch? 

 

Een nieuwe set velgen 

Een goede velg kan je auto maken of breken. Eigenlijk werken de velgen net zoals je schoenen. Wanneer je een super mooi outfit aan hebt, maar de verkeerde schoenen, dan is je outfit nog steeds niet compleet. Denk er dus aan dat wanneer je jouw auto een nieuwe en luxe uitstraling wilt meegeven dat je er een mooie set velgen aan toevoegt. Let wel op, hoe groter de velg en hoe dunner de band, hoe lager het rijcomfort. Maar goed, hoe mooier de auto, hoe leuker rijden, toch? 

 

Nieuwe vloermatten

Vloermatten worden erg snel vies en afhankelijk van hoe snel ze slijten, moeten ze om de zoveel tijd worden vervangen. Veel bestuurders laten dit te lang liggen, waardoor het interieur van je auto meteen een ‘oude’ look krijgt. Het slijten van matten is gewoon niet tegen te houden. Een groot voordeel hierbij is dat je interieur meteen een nieuwe look krijgt en deze matten zijn in de meeste gevallen ook te vinden voor een prima prijs. Tot slot krijg je ook weer even dat rubberachtige geurtje van een nieuwe auto voor even helemaal terug. 

 

Stuurhoes 

De wat oudere auto’s hebben vaak een wat saaier stuur. Door hier bijvoorbeeld een luxe stuurhoes overeen te doen krijg tje auto weer een elegante en moderne uitstraling. Kies bijvoorbeeld een stuurhoes van leer of als je het nog iets luxer wilt, neem je een stuurhoes van alcantara. Dit maakt je interieur niet alleen een stuk luxer, maar het stuurt ook nog eens een stuk lekkerder! Probeer het maar eens uit.