Wanneer je verschillende soorten stortgoederen efficiënt op wilt slaan zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen, ben je toe aan handige big bags! Dit zijn grote kunststof verpakkingen waar wel 1000 tot 1300 liter aan materialen in kunnen worden bewaard. De bovenzijde van de enorme zak is eenvoudig dicht te snoeren, waardoor de inhoud op zijn plek blijft. Dit maakt de materialen die erin zitten volledig veilig voor opslag en compleet geschikt voor transport!

 

Er zijn diverse formaten en soorten big bags verkrijgbaar, allemaal met het oog op een zeer diverse inhoud. Zo kun je grind en zand in de zakken opslaan maar ook voedselwaren zoals graan, koffie en cacaobonen. Om zeker te zijn van de hygiëne tijdens het productieproces van de zakken, wordt de weefapparatuur met Food Grade gecertificeerde olie gesmeerd. Op de website van Big Bag Store heb je een totaaloverzicht van alle verschillende mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld big bag containers, die het stapelen van de gigantische zakken mogelijk maakt!

 

In zak en…

…klaar; niks as! Voor iedere toepassing vind je de juiste verpakkingen in de uitgebreide Big Bag Store. Zowel standaard modellen als vormvaste varianten behoren tot de mogelijkheden. Bovendien zijn er big bags die worden voorzien van een vul- en/of stortslurf, die zowel machinaal vullen als legen heel gemakkelijk maken.

 

Vervoer of bewaar je grote hoeveelheden groente en fruit? Dan is een perfecte conditionering noodzakelijk! Gelukkig heeft de Big Bag Store ook geventileerde zakken die voor dit doeleinde uitermate geschikt zijn. Ze kunnen tevens worden ingezet om haard- of brandhout op te slaan.

 

En wil je dat jouw klanten je leveringen eenvoudig herkennen? Dan kun je je naamsbekendheid vergroten door voor bedrukte big bags te kiezen! Zodra mensen je logo en/of huisstijl op een zak zien staan, kunnen ze deze gemakkelijker onthouden. Dat kan betekenen dat ze sneller contact met je opnemen als ze zaken willen doen!