Wil je graag kunststof in jouw keuken of badkamer toepassen dan moet je beslist het volgende eens goed lezen. Er is namelijk een uniek plaatmateriaal op de markt. Deze platen worden steeds vaker gebruikt in keukens en badkamers.

 

Multi toepasbaar

Denk aan aanrechtbladen in nieuwbouwwoningen of wandplaten voor in de douche. Ook worden deze platen gebruikt als barbladen in hotels of in restaurants. Marlan solid surface biedt interieurbouwers, architecten en consumenten veel mogelijkheden. De waterbestendige platen zijn sterk, onderhoudsarm en worden op maat geleverd.

 

De platen zijn gemaakt uit een polyesterhard materiaal. Deze materialen samen voelen aan als een steenachtig oppervlak met de luxe dat het niet koud aanvoelt. Dit doet Marlan echt verschillen met ander plaatmateriaal voor interieurbouw. Dit product is in iedere kleur verkrijgbaar en kan ook naadloos verlijmd worden. De zaagsnede heeft dezelfde kleur als de plaat omdat de kleur vermengd wordt met de andere stoffen. Wil je meer over solid surface weten, kijk dan op de site.

 

Veel voordelen

Solid surface biedt een schat aan voordelen. Het materiaal heeft geen poriën. Hierdoor kunnen er geen bacteriën op de plaat achterblijven. Je maakt het razendsnel schoon omdat het oppervlak geheel glad is. Het is dus prima te gebruiken bij jou thuis maar ook in hotels, campings en zorginstellingen kent het veel voordelen.

 

Veel toepassingen mogelijk

De bekendste toepassing is om Marlan te gebruiken als aanrechtblad in de keuken. Je haalt een echte blikvanger in huis als je voor dit kunststof kiest. Er zijn zestig kleuren waar je uit kan kiezen. Ook in de keuken geldt: Marlan is makkelijk schoon te maken, is voedsel-veilig en hygiënisch. Ook zijn deze platen beschikbaar in verschillende maten wat het voordeel heeft dat er minder zaag- en schuurwerk aan te pas hoeft te komen.

 

Makkelijk aanpasbaar

Indien nodig kan je de platen alvast op maat laten zagen. Moeten er nog aanpassingen gebeuren aan de platen als je ze wilt plaatsen, dan is dat ook geen probleem want Marlon heeft door een door dezelfde kleur. Daardoor is het net als hardhout prima te bewerken. De platen zijn verkrijgbaar in diverse soorten diktes. Dit maakt het heel eenvoudig om op elke gewenste plaats deze platen te gebruiken.