De herfst komt er weer aan, dat betekent dat men vaak de inrichting van het huis weer eens wil aanpassen, om die herfstsfeer ook naar binnen te brengen. Een graag gezien decoratiestuk is een bloemstuk op tafel waarbij de nodige eikeltjes en dennenappels niet mogen ontbreken. Naast het kleine decoratiewerk en het nodige geschuif in het interieur kunnen er ook grote aanpassingen worden gedaan in en om het huis. De tuin is vaak ook aan de beurt. Zo moeten de enkele bomen en planten winterklaar worden gemaakt en wordt het onkruid in de tuin ook niet ontzien. Ook kan je het nog groter aanpakken om bijvoorbeeld een sedumdak op je dak te maken in plaats van traditionele dakpannen.

 

Wie het grootser wil aanpakken, kan er zelfs aan denken om het huis een nieuw likje verf te (laten) geven. Je kan dit zelf doen maar ook uit laten besteden, er zijn meerdere mogelijkheden

Die muren die door de rook net wat geler zijn uitgeslagen, zouden opnieuw geverfd kunnen worden. Maar denk ook aan de buitenkant van het huis. Net dat ene hoekje waar men zich al een tijdje aan irriteert, omdat de oude verf begint af te bladderen, of die grijze muur die wit veel beter bij de tuin past. Er zijn mogelijkheden genoeg om uw huis op te vrolijken en ‘herfstklaar’ te maken.

 

Herfst in het bos