Als je een stevige opblaasbare jacuzzi hebt is het erg belangrijk om vaak het waterkwaliteit te controleren. Om het water kwaliteit perfect te houden van uw opblaas jacuzzi zijn er een paar tips, deze kunt u hieronder lezen.

 

Het is raadzaam om 4 keer per jaar het water van het bubbelbad te verversen. In de loop van tijd hopen reststoffen zich op in het water en deze hebben een lagere desinfectie waarde.

Reinig de filter van je bubbelbad minimaal een keer per week. Dat kan je goed doen met bijvoorbeeld een filterkammetje. Na verloop van tijd is de filter niet meer te reinigen en is deze aan vervanging toe. Dit komt omdat er dan diverse vetten en oliën in het filter zijn getrokken, deze zijn niet meer van de filter te reinigen.

 

Douch voor gebruik van het bubbelbad. Het beste is om voordat je het bubbelbad ingaat even te douchen. Haarlak, make-up, gel dat zijn allemaal producten die het water kunnen “vervuilen”. Als je douche, trek dan de zwemkleding aan onder de douche. Een grote boosdoener is namelijk zwemkleding, hier zit vaak nog wasverzachter en wasmiddel in. Dit is funest voor het waterkwaliteit.

 

bubbelbad