Iedereen droomt er wel stiekem van, het restylen van je huis. Denk hierbij aan nieuwe meubels, een nieuwe kleur op de wand of misschien wel een compleet nieuwe inrichting. Wat je motivatie ook is en hoe je het wil aanpakken, het zijn leuke en spannende tijden. Ga je voor een compleet nieuwe look & feel of hou je het bij het simpelweg aanpakken van de details en de accessoires. In deze blog ga ik je wat meer vertellen over het resylen van je huis en hoe je hier het beste mee kunt beginnen. Direct meer informatie, bekijk hier dan eens de styling pagina van het merk room 108. Zou je toch eens met een tweede blik naar je interieur willen laten kijken, dan kan dat uiteraard ook. Het maken van een gratis 3d interieurontwerp is altijd een goede optie.

 

Maak een Pinterest bord van dingen die je leuk vindt.

Pinterest is één van de mooiste kanalen om inspiratie op te doen voor het restylen van je interieur. Verzamel je ideeën op een Pinterest-bord. Deze afbeeldingen hoeven geen afbeeldingen van binnenruimtes te zijn, het kunnen gewoon afbeeldingen zijn waar je je rustig bij voelt, of afbeeldingen van dingen die dezelfde kleur hebben als het kleurenpalet dat je in je ruimte wilt creëren. Vergeet niet om ook een paar woorden op het Pinterest-bord te pinnen, woorden die de sfeer beschrijven die je probeert te creëren. Het hebben van een mix van zowel woorden als afbeeldingen zal je hersenen helpen het bord te begrijpen als je klaar bent.

Zodra je je voltooide bord hebt, denk na over wat je momenteel in de ruimte hebt. Past het wel of niet bij je moodboard? Als dat niet het geval is, laat het dan zitten. Stuur het naar de liefdadigheidswinkel, geef het weg of verkoop het online. Je moet alles opruimen dat niet bij je nieuwe look past.

 

Het kiezen van nieuwe dingen

Nu je ruimte in de kamer hebt gecreëerd. Denk aan items om uw kamer te vullen die passen bij zowel het moodboard dat je eerder hebt gemaakt. Maak een lijst van deze items. Ga naar online winkelsites om te zoeken naar items die aan uw criteria voldoen. Zet afbeeldingen van deze items vast op uw Pinterest-bord. Ga je bijvoorbeeld voor laminaat Enschede, klik dan op de link.