Als een dier echt gelukkig wil leven in een gebied dat voldoet aan alle wensen van een bepaald soort dier. Daarom moet de faunavoorziening goed in orde zijn. In deze tekst gaan wij het hebben over de faunavoorziening in het leefgebied van de otter. Wij gebruiken de otter om aan te geven waarom de flora en de fauna voor een goed milieu en leefklimaat in balans moet blijven. Doen we dit niet samen dan zullen er een hoop dieren uitsterven in Nederland. Samen kunnen wij vechten voor een biodiversiteit in een mooie fauna en flora.

De otter werd een lange tijd in Nederland met uitsterven bedreigd. Gelukkig kon de otter naar aanleiding van een goed fokprogramma in populatie en biodiversiteit zich ontwikkelen aan een bepaald leefgebied.

 

De biodiversiteit veranderde in een hoop gebieden in Nederland toen de otterpopulatie weer begon te groeien. Door de komst van de otter veranderde er een hoop positieve dingen in de flora en de fauna van ons prachtige Nederland. Door komst van de otter konden de faunavoorzieningen zich laten evolueren. Mede dankzij de otter is de flora, fauna en biodiversiteit in Nederland in een vogelvlucht beter geworden. Door komst van otter konden zich ook uitheemse vogelsoorten hun intrede doen in de prachtige flora en fauna die Nederland rijk is. Door komst van de nieuwe vogels is de vogelpopulatie ook weer gegroeid. Mede dankzij het fokken van de otter kunnen wij met goed geluk terugkijken naar de effecten van de biodiversiteit in de gebieden die Nederland rijk is. Er zijn mooie duinen en bossen. Het Nederlandse landschap moet gekoesterd worden en naar eer en geweten goed behandeld worden. Zonder onze diversiteit is de flora en fauna niet in balans. Zijn de faunavoorzieningen niet goed dan is de kans groot dat de populatie van dieren gaan dalen. Dit heeft als ongunstig effect dat de dieren met uitsterven bedreigd kunnen worden.

 

otter-354037_960_720