De schoonmaak en onderhoud van de penselen is van cruciaal belang om gel nagels goed te kunnen blijven zetten. U wilt natuurlijk het liefste dat uw penselen in dezelfde staat blijven als de eerste keer dat u ze gebruikte, mede omdat u hierdoor het beste resultaat kunt bereiken. Ook werkt het werken met schone penselen natuurlijk vele malen fijner. Maar hoe kunt u nu de penselen optimaal schoonmaken en onderhouden? U leest het hier!

Zorg voor voldoende vloeistof in een bakje bij uw werkplaats

Een echte vereiste voor iedere stylist, is een bakje met vloeistof bij de werkplaats. Zorg er echter niet voor dat u de punt van het penseel op de bodem van het bakje raakt. Dit omdat de punt van het penseel hierdoor kan beschadigen en automatisch kleine deeltjes gel, die liggen op de bodem van het bakje, terug in het penseel kunnen komen. Ook is het altijd erg belangrijk om het penseel na gebruik in het donker op te bergen. Een penseel kan namelijk sneller hard worden al gevolg van zonlicht.

U profiteert van penselen van een betere kwaliteit

Door uw penselen keer op keer schoon te maken met een kwalitatief goede vloeistof, profiteert u keer op keer van een betere kwaliteit tijdens het zetten van de nagels. Ook kunt u de levensduur van de penselen aanzienlijk verhogen, wat weer aardig kan schelen in de kosten. Daarom kiest iedere stylist ervoor om een bakje met de vloeistof bij de werkplaats in de salon neer te zetten.

Haal de producten voor uw salon bij TinkerbellsboX: uw groothandel in gelnagels

Haal de producten voor uw salon bij TinkerbellsboX: uw groothandel in gelnagels. Naast de beste penselen om gelnagels te kunnen zetten en bijpassende vloeistoffen, heeft u in deze webshop de keuze uit veel meer producten om de nagels optimaal te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan een base coat, een top coat en tal van leuke nailart producten. Naar wat voor soort producten bent u op dit moment op zoek?