Je zithoek is dé plek voor alle gelegenheden. Je kunt er ‘s avonds heerlijk ontspannen, maar het is ook de beste plek om in de avond een feestje te vieren of voor het koffie-uurtje in de ochtend. Daarom beschrijven we in dit artikel wat je in ieder geval nodig hebt om een fijne zithoek te creëren!

 

Een bank

Ga voor de meest comfortabele bank die je kunt vinden. Je moet er heerlijk in kunnen ontspannen. Daarbij is een grote bank ook fijn, omdat je dan lekker veel mensen kwijt kunt. Kies voor bijvoorbeeld een elementenbank als je makkelijk de positie van de bank aan wilt passen. Helemaal makkelijk is dan als je er PU wielen van WielenOutlet onder zet, zo wordt het verschuiven nóg makkelijker.

 

Een bijzettafel

Zonder een bijzettafel is je zithoek helemaal nergens. Waar gaan jij of je gasten je drinken wegzetten als jullie lekker aan het relaxen zijn? Daarbij is een bijzettafel ook erg leuk om wat mooie accessoires op weg te zetten, zoals een schaal met een paar kaarsjes.

 

Een poef

Een poef is heerlijk om te hebben. Wanneer je een beetje een stevige poef koopt, kun je deze gebruiken als extra bijzettafeltje of als een extra zitplek. Wanneer je voor een poef met een deksel kiest, kun je hier ook nog eens een hoop dingen in opslaan, zoals een stapel magazines, onderzetters of kinderspeelgoed.

 

Vloerkleed

Een vloerkleed is niet zozeer een must voor je zithoek, maar het is zeker wel een fijn element om toe te voegen. Een vloerkleed brengt warmte en leven in je zithoek. Daarbij is het ook nog eens heerlijk zacht, dus wanneer je op blote voeten door je huis loopt, krijg je bij je zithoek in ieder geval geen koude tenen!