Beste mensen, wat leuk dat u ons artikel heeft gekozen om te lezen. In ons artikel gaan wij vertellen op een duidelijke manier hoe u het beste een huis kunt bouwen in Amerikaanse stijl in ons mooie Nederland. Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit artikel.

 

Als u echt in een Amerikaanse stijl wilt bouwen moet u rekening houden met verschillende punten van bouwtechnische aspecten. Wij gaan u vertellen hoe u het beste een huis in stijl kunt bouwen.

Eerst is het van belang om een huis te bouwen door middel van een houtconstructie. In Amerika is het skelet van een huis altijd van hout. Daarom waaien die huizen daar ook kapot door het effect van tornado’s en orkanen. In Nederland heb je dit weer niet. U kunt gerust een houten skelet bouwen voor uw droomhuis dat u wilt bewerkstelligen.

 

De daken van de Amerikaanse huizen zijn vaak zwaar en donker. Daar is deze stijl van bouwen goed aan te herkennen. De nadruk van dit soort huizen ligt niet op het dak maar op de afwerking van de begane grond. Dit is erg belangrijk als u kiest voor deze bouwstijl van uw huis. De eerste of tweede verdieping is minder massief vorm gegeven dan de begane grond. Dit is ook een kenmerk van deze Amerikaanse stijl. Het de bedoeling dat het huis erg breed is en niet al te hoog gebouwd wordt. Het is van belang dat het huis zo breed mogelijk is. Daar ligt immers de nadruk op. Er worden veel dakkapellen gebruikt in de bouw van de Amerikaanse huizen. Bij de bouw van de huizen wordt erg rekening gehouden met de geometrie van het pand. De vormen hebben een logisch verband met elkaar. Het is van belang dat alle vormen duidelijk en echt Amerikaans naar voorkomen.

Wilt u een huis bouwen in Amerikaanse stijl vraag dan eens een offerte aan en verwezenlijk uw droom om het huis te bouwen.

 

houtskeletbouw